På den här bryggan sitter jag just nu och njuter av kvällssolen samtidigt som jag doftar det ljuvliga grilloset från grannens altan.

20140821-191726.jpg

20140821-191720.jpg

Jag kan inte låta bli att fyllas av vemod när jag tänker att det här kanske är sista gången jag får njuta av solens värme såhär på kvällskvisten för i år.

Jag hatar vemod. På det kommer alltid en stark längtan. Och denna gång längtar jag redan efter nästa sommar.

Det finns folk som är vår-, höst- eller vinterfantaster. Jag är inte någon av dem.

Denna höst ska jag testa att äta D3vitamin-tillskott tillsammans med än mer träning för att se om energin min blir bättre än vanligt.

Kanske får jag behålla lite mer sol inom mig då? Jag håller tummarna. För mörkret och jag är allt annat än bästa vänner…

20140821-191734.jpg

Hur tar du vara på solens sista strålar?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 49 − 39 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.