Både som coach och terapeut tränar jag mina klienter i att bryta mönster och göra nya handlingar. Och sällan är det de allra bekvämaste sakerna som står på listan.

Det är inte jag som säger vad de behöver göra eller träna på – utan gemensamt kommer vi fram till detta.

I 8 fall av 10 är det dock så att de oftast säger…

20130913-184057.jpg

Och ibland är det samma ursäkt när de kommer tillbaka och inte har gjort sin uppgift.

20130913-184334.jpg

Vad svarar jag på sånt?

Jag tror du redan vet! 😉 Att INGA rätta tillfällen kommer att dyka upp. Dr brukar faktiskt vara oerhört ovanliga de där rätta tillfällena, särskilt när det man väntar på känns jobbigt, svårt och nervöst.

Att vänta på en perfekt tajming är bara en skyddsmur vi gömmer oss bakom.

Säg det bara! Gör det bara! Annars händer det aldrig! Tänk inte så mycket, just do it! Ta tjuren vid hornen! Kom igen – du klarar det!!!

Så tänk på det du också i helgen, skit i att vänta på tillfällena som aldrig ges. Bara gör det!…

Trevlig helg 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 90 − = 85

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.