Även om jag gick på semester från alla mina klientmöten efter midsommar så har jag varit fullt upptagen med mitt hemliga projekt, även om jag så klart tagit mig en hel del obligatoriska sol- och badpauser i och med det fantastiska medelhavsvädret vi haft.

Men i dag går min kära David på semester och så även jag! Det firar vi just nu med lite förplock innan vi går ner till bryggan för middag och kvällsdopp i solnedgången. <3 20140724-190022.jpg

Som du märkte i går kom det inget inlägg och nu de kommande 3,5 veckorna kommer mitt bloggmotto följas av punkt nr 2 på denna genialiska mapp jag hittade på Lagerhaus. 🙂

20140724-185813.jpg

Önskar dig ett härligt avslut på juli och en grym början på augusti!

Fast är du en trogen läsare vet såväl du som jag att jag knappast kommer hålla mig borta från bloggen och mina försök till visdomsord ett längre tag.. 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 70 + = 73

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.