I dag har gjort programledare-snackar-med-folk-på-stan-debut. Vi har spelat in lite tv-klipp under hela förmiddagen med Vakna med The Voice. Jag och 3 supersköna grabbar = bästa teamet!

Det gick strålande! Och gud så kul det var sen – tummen upp för detta extraknäck 🙂

Men 3 h i blåsigt väder och inte tillräckligt med kläder innebär att jag är sööönderfrusen. Så nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te och en varm filt och lite lunch för att få upp ångan igen 😉

Näst på dagens schema står en intervju för en radiokanal från Finland, vi ska snacka om vilka ämnen man inte bör prata om i en relation. Kan bli spännande 😀 Hoppas de pratar finlandssvenska bara, för annars kan det ske lite språkproblem är jag rädd för.

I eftermiddag ska jag på ett riktigt kul möte med ett tv-produktionsbolag som ville träffa mig. Det är ju inte säkert att det blir nåt av det, men det är alltid kul att bli inringd. Håll tummarna för att de har nåt kul i görningen! 🙂

Have a beautiful day nu mina vänner!! Cause I know I will.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 63 = 67

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.