En vän till mig satte upp denna härliga fråga på en bänk för ett par veckor sen. Med hopp om att inspirera andra till en äkta positiv sommarfundering. Än sitter frågan kvar och har vi tur får den göra det sommaren ut…

20140617-121200.jpg

Med detta tankesätt får du ut maximalt av din sommar!

Jag älskar typon också och hon har köpt den på Claes Ohlson. Så nu ska jag genast dit och köpa en rulle för att skapa härliga citattavlor under min semester.

För det vankas snart semester för min del.

🙂

Jag jobbar bara veckan ut – sen går jag på ledighet! Jag har en tv-inspelning och ett viktigt annat möte för ev samarbete som väntar i sommar också men för övrigt ska jag bara lata mig, läsa bra böcker, skriva, måla, äta glass och fundera på livet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 48 − 43 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.