Nu är vår kurs fullbokad och på lördag blir det en heldagsföreläsning inom anknytning och relationsskapande. Ska bli riktigt kul! Dessutom föreläser jag för ett stort gäng nere i Gbg på torsdag på temat Social kompetens – det ser jag verkligen fram emot!

Bara för att jag är en van föreläsare betyder inte det att jag aldrig är nervös. Det är jag, trust me!

Men nervositet är bra – det skärper ens sinnen och får en att tänka till lite extra. Men för mig är det också extra viktigt att alltid peppa mig psykiskt innan alla sådana här saker, såväl föreläsningar som tv- och radioframträdanden. För varför tänka negativt? Jag tänker alltid överdrivet positivt så fort det börjar närma sig och visualiserar mig energin och glädjen som jag vill ha med mig såväl under framträdandet som lyckan och stoltheten jag vill känna efter framträdandet.

Som bästa pepptalk till mig själv har jag anammat Davids favoritklipp på en coach som peppar sitt team innan match, nämligen det här.

Hur peppar du dig själv inför dina utmaningar?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 89 + = 98

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.