För de som har signat upp sig på min mejlinglista den senaste tiden som jag satt upp formuläret till den här bredvid får då och då överraskningar som ni övriga bloggläsare missar. Bland annat rabatterbjudanden, kampanjer och fler tips och råd utöver vad jag skriver här.

I går skickade jag bland annat ut detta infobrev till dem:

 

Är du sugen på att se fortsättningen – och också få detta skickat till dig?


<----- Skriv upp dig här högst upp till vänster!

 

 

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] här! Rate this: Like this:GillaBli först att gilla denna post. från → 50 don'ts in bed, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 47 − = 44

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.