Och dessa klipp kan du se här. För du, det är viktigt att du inser att du kommer ALDRIG att bli älskad av ALLA. Så det är inget du ens ska försöka sträva efter! För hur mår du då egentligen, när du bara vill vara alla andra till lags konstant? Risken finns att du tappar dig själv på vägen.

Del 1

Del 2

Och morgondagens ämne är en spin off på förra veckans ”att bli omtyckt”- lista. Inget mindre än:

Så lär du dig att älska dig själv

– 5 steg i rätt riktning!

Det är inte lätt att älska sig själv om man inte tränat på det och fortsätter träna varje dag livet ut.
Och jag har så klart inte det självklara svaret för hur just Du ska börja lära dig att älska dig själv, men en egen lista du kanske kan hämta inspiration ifrån!

Så vi ses på Kanal 5 och hörs i 105.9 på Vakna med The Voice imorrn bitti, kl. 8.30.

Kram till Dig

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 98 − = 96

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.