Förra veckan gjorde norska tidningen KK en lång intervju med mig som ska vara en del i en serie där 3 kvinnor ger andra kvinnor sina bästa tips & råd.

Min del bestod självklart i att ge mina allra bästa relationstips! 🙂

Till denna artikel ville de också ta egna bilder – så de anlitade proffsfotografen Rickard (kolla alla hans underbara bilder på hans hemsida) som skulle fota mig.

20130513-135249.jpg

Så nyss träffades vi och plåtade i Kungsträdgården. 🙂

20130513-135959.jpg

Det roligaste är att Rickard är gift med min förre detta chef på Cosmopolitan. 🙂
Vilket kul sammanträffande!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 26 = 32

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.