I dag är första dagen på väldigt många veckor som jag faktiskt tillbringar heldag på kontoret. Hösten har med andra ord kickat in för mig med – även om vädret inte riktigt är höstigt än. 🙂

Förutom att jag sitter och bokar in alla klienter till hösten (detta eviga pusslande för att få ihop schemat, så att alla blir nöjda, kräver sjukt mycket mer detaljfokus än jag alltid minns det som) så har jag andra roliga grejer på gång här inne i mitt egna lilla mottagningsrum.

Jag håller nämligen på att göra en härlig mini-ominredning och fräschar upp med nya färger inför starten… du ska få se en before/after-bild sen när allt är klart, nästa vecka, men tills dess får du hålla ut genom denna tjuvtitt på mina egna tavlor som precis åkte upp!

20140818-160320.jpg

20140818-160329.jpg

20140818-160337.jpg

De får sätta prägeln för stämningen som komma skall i höst. 🙂

Vad tycks?

Jag älskar att skapa på sommaren!! Och less is more brukar vara den röda tråden i mina verk.

Ska bli härligt att både få se klienternas reaktion och att få träffa alla igen! Nästa vecka kickar alla möten igång och då är det viktigt med lite nytt som kan peppa såväl dem som mig själv!

Men det händer fler saker…

…vi har nämligen dessutom fått en ny kamrat här på kontoret… Lille Charlie har blivit vår kontorsvalp och ingen är gladare än jag. 🙂

20140818-160907.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] pratats om Comfort zone, och som du vet målade jag även en sådan tavla till mitt kontor nyligen (se den här!). Men, det finns fler zoner som är värda att nämna. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 63 − 62 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.