Vad gör du om dina vänner anser att din relation är lite skev medan du tycker den är underbar? Det dilemmat hade en av Vakna med NRJs lyssnare och jag Ola, Titta och Roger hjälpte henne på traven.

Här är lyssnarfrågan om nyförälskelse och vad som är sund resp. osund relation:

Hej! Jag har ett riktigt i-landsproblem. För två år sedan träffade jag världens underbaraste kille. Han ser både bra ut, har en god inkomst och en fantastisk personlighet. Han har verkligen allting som jag någonsin har kunnat drömma om. Vi bråkar aldrig och har fina relationer med respektive familjer. Men när jag pratar med mina kompisar så säger dem att det är osunt med ett förhållande utan gräl eller minsta irritationer. De påstår att jag lever i en nykär bubbla som snart kommer spricka. Efter detta har jag verkligen försökt leta fel men utan resultat. Han är fortfarande helt fantastisk. Min fråga är: kommer bubblan spricka? Borde inte den nykära känslan vara borta efter två år? Kan han ha några oanade skett i garderoben? Vi är fortfarande särbos men spenderar 5/7 nätter ihop. Vi talar om att flytta ihop. Tacksam för svar.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 85 − 75 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.