Det är sant. När jag mår dåligt känns plötsligt mitt hjärta överfyllt av kärlek och aldrig någonsin annars vill jag ha så mycket närhet som när jag är en liten ynklig sjukling. Fullt naturligt, förvisso, men ändå…

Så det blev varken jobb i NRJ-studion eller klienter, utan såhär såg min dag ut i dag:

sjukling

Det roliga är att David alltid brukar säga att han älskar när jag är sjuk för då försvinner min starka självständighet och in flyger Miss Behövande. Och han gillar att ta hand om mig. Vi brukar skämta om det, att han kanske egentligen skulle vilja att jag var förkyld jämt, men nä… det är ju kontrasterna som är det härliga.

Hur blir du när du blir sjuk? Älskar du mer – och vill ha närhet? Eller blir du som en del andra, lite suris och vill vara helt ifred?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 32 − = 28

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.