… är det kroppens sätt att säga STOP – vila! Och vissa dagar känner man exakt såhär:

20140219-164633.jpg

Man ska inte slå på sig själv för det. Vilket tyvärr är väldigt vanligt.

Alla är mänskliga. Vi kan inte pressa oss hur långt som helst. Därför är det viktigt att dagar som dessa bara göra det mest nödvändiga och inse att resten kan vänta.

Du är värd en skön vilopaus när energin runnit ut – glöm aldrig det!

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Det här är verkligen något jag känner igen mig i! Ibland känns allt bara hopplöst! Vad glad jag blev när jag hittade den här härliga bloggen som kan hjälpa mig på traven lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 8 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.