Man kan ju tycka att man borde vara utvilad efter en utlandsvistelse. Men så är icke fallet för mig just nu. Såväl i går som i dag har min ”känsla” varit den här.

20140710-215131.jpg

Trots min semester finns det en del saker på min To-do-list. Men jag orkar inte ta tag i dem. Inte nu. Sen. Det känns som min hjärna är i ett konstant sleeping-mode. Och det får helt enkelt vara så just nu.

Kanske ska jag gå till Lagerhaus där jag hittade kudden ovan och köpa den för att få en daglig påminnelse för mig själv att allt inte måste göras på sekunden. Later…funkar ypperligt det också. Särskilt när man har semester. 🙂

Eller vad säger du? Har du också problem att göra saker ”later” ibland?

Då kanske även du behöver bli påmind om att det är okej… 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 1 + 8 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.