I dag är det dags igen för mig att agera expert i ett tv-program (wieehoo!) och i vanlig ordning är det Big Hysch Hysch så jag får inte säga i vilket.

Men jag tänkte bjuda på min mänsklighet och dela mina känslor såhär hur de dalar upp och ner strax innan jag ska dit.

20140924-142129.jpg

Galet nervös med tankar som ”hur ska detta gå? är jag tillräckligt förberedd jag som typ inte förberett mig alls? vad väntar egentligen?”..

Till…

Sjukt peppad med tankar som ”det här fixar du, du kan ju det här! fatta att de ringer dig, vilken komplimang, go kick some ass nu!”

Denna berg-och-dalbana blir jag aldrig van vid hur mycket media jag än gör. Så det är bara att acceptera, ta ett djupt andetag och lyssna till den peppande sidan.

NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!

🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 77 − 76 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.