Träffade du någon snygging ute i går? Och fick hans nummer? Då är det dags att kolla upp honom! Och nej, du är inte en stalker bara för det. Det här är min check-lista som jag brukade gå igenom varje gång jag fått ett nytt nummer.

1. Kolla upp vad han heter och var han bor på Hitta.se. Har du otur och han har kontantkort som inte är registrerat så slutar din resa redan här, dessvärre.  Har du tur får du upp namnet och kan gå vidare till nr 2.

(Heter han däremot Erik Andersson t.e.x eller något annat supervanligt så har du lika otur här. Då är resten av punkterna i princip omöjliga att få ut maximal info ur.)


 

 

2. Kolla upp hans ålder och var han/hon är folkbokförd på ratsit.se. Detta är min favoritsajt. Den använder jag säkert varje dag i research-syfte. Här kan du även se om personen är gift eller ej samt om han/hon har några bolag.


 

 

3. Se efter om han har Facebook vilket typ 9,9 av 10 har i dag. Har du tur här är kontot inte fullt sekretess-inställt och du kommer åt en eller fler bilder samt ser om han ev. är singel eller inte.


 

 

4. En vanlig google-sökning kan ge mycket. Då får du upp all press som finns online på honom samt kan gå in och se foton som finns på honom på Google bilder.


 

 

5. En annan klassiker är att surfa in på Stureplan.se eller 
Finest.se för dig som bor i Stockholm, annars så går du in på din lokala mingelbilds-sajt! 

Detta gör du för att få ett hum om vilka kompisar som han brukar hänga med ute. Syns han med samma tjej på typ ALLA bilder och du inte fått reda på via Ratsit eller Facebook om personen är singel eller ej så kan detta var en fingervisare.

 

När jag var singel körde jag alltid hela detta race en lördag- eller söndagmorgon! Och mer än så behöver varken jag eller du veta om vårt nyfunna ragg.

Så nu återstår bara själva ta-kontakt-delen!!! Släng iväg ett sms eller adda/mejla honom på Facebook om han hade det. Och föreslå en dejt 🙂

LYCKA TILL!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 7 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.