… men det är det många som tror! Alla förhållanden har svackor och det är bara att inse – och ta itu med. För när det är en neråt-period får ni jobba för att ta er upp igen.

Det är viktigt att påminna sig själv om att den äkta kärleken är att finnas där för varandra när det blåser, och älska varandra trots osämja.

Jag fick en väldigt fin trätavla av min underbara D på Alla hjärtans dag i februari. Och den har jag ovanför sängen på en hylla…

Den påminner mig om att kärleken inte är perfekt, utan att den har små defekter då och då, men att det är det som är den äkta kärleken. Precis som att färgen på detta hjärta är lite skavt.

Och det är en underbart skön känsla. För tänk om allt vore perfekt hela tiden?

Just nu är det toppenbra mellan mig och D och vi har inte hamnat i en svacka – än. Men den dagen vi gör det kommer jag att luta mig tillbaka och känna tryggheten i att det är okej – för efter de djupaste dalar kommer också de högsta topparna!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 8 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.