Screen Shot 2014-12-15 at 14.08.06

Ang. julklappstips #23 kan jag säga att det är min favorit – hela hösten har jag hållit ögon och öron öppna, men du, det är inte för sent än! Släpa med dig din dejt/partner ut på en shoppingrunda och iaktta vad personen i fråga själv går och suktar efter, men styr snabbt om denne så att hen inte köper det självmant.

Screen Shot 2014-12-15 at 14.08.28

Ang. julklappstips #24 så gäller det att ha koll på att din partner verkligen gillar träning – så att denne inte tar det som en pik om att du anser att personen BORDE börja träna… 🙂 Det kan få lite motsatt effekt så att säga!

Screen Shot 2014-12-15 at 14.08.39

Här nedan kan du se alla tidigare julklappstips:

#1-3
#4-6
#7-9
#10-12
#13-15
#16-18
#19-21

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 35 − = 31

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.