I dag hade Vardagspuls tema kärlek och jag var inbjuden som gäst – vilket var fantastiskt kul!! Jag hann tyvärr inte blogga under programmet (som jag hade tänkt) då jag chattade med alla tittar i sändning. Men här kommer lite kul backstage-material! 🙂

Jag är alltid själv lika nyfiken på hur det ser ut bakom den perfekta fasaden, i såväl tv-branschen som hos var och en av alla människor jag möter.

IMG_1546.JPG

I studion innan programstart.

IMG_1548.JPG

Redaktionens (som skapar programmet) arbetsplatser.

IMG_1545.JPG

Jag blir ordentligt ompysslad i sminket av deras fantastiska stylister (och kocken Ulrika som fick vara med på ett hörn med haha)

IMG_1544.JPG

Nystylad superglad tjej inne i …

IMG_1547.JPG

… där jag även träffade de andra gästerna:

IMG_1543.JPG

Singeln Matilda (till vänster) som berättade om sin jakt på kärleken, här med sin kompis som följde med som moraliskt stöd. 🙂

IMG_1542.JPG

Robert och Maria Wells som bl.a sjöng nya singeln ”For the love we lost but had”

IMG_1541.JPG

Börje Salming och dottern och friidrottaren Bianca – underbart söta!

IMG_1539.JPG

Och finally, jag och en av de snyggaste programledarna i Sverige enligt mig, Kristin Kaspersen! Som efter programmet berättade hur mycket hon och hennes söner brukade skratta åt mig och Vakna med NRJ-gängets galna morgonupptåg i radion. 🙂 Det värmde verkligen att höra att hon ens brukar lyssna, jag blev så glad!

IMG_1540.JPG

It’s a wrap. Det vill säga: Slutet gott allting gott – nu tar vi helg allesammans!! 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 2 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.