Ibland står vi inför saker vi vill göra här i livet som vi verkligen inte vågar. Vi närmar oss, men drar oss undan. Närmar oss igen, och drar oss undan igen. Söker nya vägar, återgår till gamla.

Så plötsligt när vi bestämt oss för att göra det, då sveper ödet in och ger oss en spark i baken. Kanske var det det bästa som kunde hända? För att det ens skulle bli av, vem vet! Och en som nyss fått påhälsning från ödet är denna söta krabat…

Låt mig presentera. Den fega men ack så älskvärda Pingvinen. Som äntligen fick ändan ur…


Om klippet inte funkar kolla här!

Var ödets hjälp bra eller dålig, det kan ju diskuteras.

Många skulle säga dåligt, ”det är viktigare att man tar steget på egen hand” men jag håller inte med. Jag säger bra, för vi behöver alla en spark i baken ibland för att våga det där läskiga, och oavsett var den kommer ifrån så ger den oss resultat. I slutändan är det resultatet som räknas och framför allt känslan efteråt, när man inser att det där megaläskiga kanske inte var så läskigt after all!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 39 + = 42

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.