… Jag ser det alldeles för sällan. För tyvärr är det inte alltför vanligt, vilket är rätt tråkigt faktiskt. Så när jag väl ser det såhär i min Facebook-feed försöker jag göra allt för att lyfta det. För jag tror fler av oss skulle behöva känna såhär. Och vissa av oss kanske gör det, till och från? För jag kan garantera att ingen gör det hela tiden.

Om du är en av dem sistnämnda, som ändå känner så då och då, även om det är sällan. Vid vilka tillfällen är det? När kände du sist så? Vad tänkte/gjorde du i den stunden?

Här är några av mina personliga exempel:

Jag älskar mig själv när jag är snäll mot mig själv. Ger mig själv belöningar. Tillåter mig att vila. När jag lyckas göra något jag inte trodde var möjligt. När jag möter mina rädslor. När jag får nya insikter om vem jag är och hur jag är. När jag vågar stå på mig. När jag vågar testa nya saker. När jag bara är mig själv och är nöjd med det.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 63 − 53 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.