fear

Om jag skulle låta mina rädslor styra mig skulle jag aldrig:
* Tagit flyget till Malmö och hem igen förr förra veckan (eller åkt utomlands överhuvudtaget!)
* Startat eget företag för 7 år sedan (så mycket kan gå så fel!)
* Blivit ihop med David – eller förlovat mig! (Ju närmre vi står varandra och desto mer vi bygger våra liv kring varandra desto mer har jag ju att förlora, inte sant? Men det är värt det!)
* Kommit på tanken att skriva en bok, än mindre kontakta ett förlag som skulle bedöma mig och min idé och som nu dessutom kommer att bli bedömd av hela Sveriges befolkning (eller nja, de som läser den då vill säga 🙂 )
* Föreläsa och göra så många mediaintervjuer i live-studios som jag gör nuförtiden (alltid lika nervöst och oförutsägbart!)
* Kunna jobba med människor, eftersom det aldrig går att kontrollera andra individer och därmed då inte heller mitt yrkesutövande. Hela mitt jobb går ut på att go with the flow och känna av vad som passar när för vem.

Ja, jag kan skriva hur många som saker som helst på den här listan som aldrig skulle blivit av om jag hade låtit mina rädslor styra mig och mitt liv. Nu ska jag fila på en lista på saker som jag är rädd för och som jag inte vågat göra på grund av det heller – så jag vet vilka utmaningar jag har framför mig.

Hur ser dina listor ut? Både på de saker där du inte låter dina rdäslor styra dig och tvärtom, där du låter dem göra just det?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 33 − 30 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.