Efter en riktigt lång och ansträngande resa med både långflyg, taxi och båt vaknade vi i morse äntligen upp på vår första anhalt, Koh Samet i Thailand.

Det här är en av två öar vi tänkte besöka innan vi åker vidare och avslutar vår resa med lite storstadsshopping i Bangkok. På nästa ö, som blir Koh Chang, tänkte vi lyxa till det med ett finare hotell och därför bokade vi nu på Koh Samet en bungalowresort som inte har exakt lika många stjärnor. Som vanligt oroade jag mig för att det inte skulle se ut som på nätet när vi bokade (för hur ofta gör de det egentligen?) men döm om min förvåning när det faktiskt var ännu bättre (!) än vi förväntat oss.

Det var fräscht och stilrent…

Thai_kohsamet2

… och dessutom med bästa läget precis vid stranden med en stor balkong…

Thai_kohsamet1

… och fantastisk utsikt. Det kunde inte ha blivit bättre! 🙂

Thai_kohsamet3

Enda nackdelen (fast jag ser det i och för sig som en fördel också!) är att wifi-uppkopplingen är rätt kass. Det har tagit mig en evighet att få upp detta ynka inlägg. Så, det lär inte bli alltför många uppdateringar från denna ö.

Men det är nog bara bra, att koppla ner är lika med att koppla av och jag njuter av mobil- och datorfria dagar!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 88 + = 98

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.