Mitt i shoppingrundan gjorde jag ett avbrott för att jobba under en timme. Jag var nämligen bokad som relationsexpert till Tjejmässan Ung Tjej på Kulturhuset.

20121208-192444.jpg

Jag minns så tydligt hur jobbigt det var med såväl vänskapsrelationer som kärleksrelationer när jag gick i skolan och jag önskar att jag hade haft nån att fråga saker om på den tiden.

Det kunde dessa tjejer göra i dag, ställa vilka frågor de ville så svarade jag uppe på scen. Vi hann huuur många frågor som helst och vissa var helt underbart smarta som t.e.x:
Hur gör man för att bli starkare i sig själv?
Dagens 15-åringar är extremt medvetna om personlig utveckling.

20121208-191420.jpg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 50 − 45 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.