Nu har det gått en hel vecka sedan jag hade min bokrelease-fest på baren Olssons skor i centrala Stockholm. Och vilken kväll det blev sen! Över 80 personer dök upp på min lilla tillställning och grattade samt firade med mig kvällen lång. Jag har aldrig någonsin haft en sådan lyckad fest och jag som sällan blir helt nöjd blev faktiskt just det – helt nöjd!

bokrelease_collage

Jag har heller aldrig någonsin i mitt hela liv fått såhär mycket blommor – jag blev verkligen överväldigad. Såhär såg mitt och Davids köksbord ut morgonen efter…

bokrelease_blommor

Hade jag haft lite fler resurser hade jag bjudit in alla mina bloggvänner, läsare och klienter också. Men vem vet, kanske blir det en sådan hejdundrandes fest till nästa bok? 🙂

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Vill du se fler bilder från releasefesten? Adda mig på Instagram: @jacquelinejoo och gå in under hashtaggen #dindoldasocialaförmåga

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 42 + = 52

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.