Nu har jag precis landat i Malmö och styr kosan mot mitt bokförlags kontor. Det är dags att börja jobba med omslaget (så spännande!), därför ska vi dels ha möte om layouten (hur omslaget ska designas med färg och form) och ta omslagsbilder samt nya pressbilder på mig.

IMG_0831.JPG

Det är otroligt vilken framförhållning man har i den här branschen. Trots att det är många månader innan boken släpps så ska stora delar redan vara klara i april. Alla höstens böcker säljs nämligen in till bokhandlarna redan nu under våren.

Det här med omslag är inte heller så lätt. Vi är ytliga, både i den mänskliga världen och bokvärlden. Så det gäller att ha ett tilltalande omslag för att boken ska sälja. Vår tanke är att jag inte kommer att synas på framsidan utan i stället på baksidan – vi tror det blir snyggast så. Vi får hålla tummarna för att du håller med oss?! 🙂

Men än är manuset inte klart… Det jobbar vi vidare på…

Jag känner mig i alla fall väldigt taggad för denna fredag!

IMG_0833.JPG

IMG_0832.JPG

Ps. Jag är som du kanske redan vet (eller inte?) flygrädd så jag är extra stolt över att jag utmanade mig själv med att ta flyget denna resa. Det krävdes lite extra fokus och tankeverksamhet men det gick. 🙂 Så en klapp på axeln till mig för det!

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Är också flygrädd, tack för bra tips att man ska våga utmana sig och fokus och tankerverksamhet. 🙂

[…] 3 veckor sedan var jag nere på möte och plåtning hos mitt kära förlag i Malmö. Äntligen har alla pressbilder redigerats färdigt och landat hos mig för urval. Vilka […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 60 = 62

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.