Jag vet, det är en klyscha. Men det är så sant. Allt blir vad du gör det till! Jag lovar… Så om du ler mot världen ler världen mot dig. Och ju mer du ler och tar kontakt med folk desto större ökar dina chanser att träffa The one.

Det är därför jag älskar den här reklamen. För den är så klockren. Lyssna på den glada majskolven och ta till dig hennes råd 🙂
 

Och en sak till: TRO PÅ DIG SJÄLV! För utan tro till dig själv kommer du ingen vart. Du är snygg. Du är smart. Du är bäst. Ingen annan kan någonsin säga något annat!

Se så, gå ut och ragga med den inställningen i kväll och lägg till ett extra leende, så lovar jag att du kommer få napp på kroken!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.