Onsdag, strålande sol och röd dag i morgon. Det är ju som upplagt för en kväll på stan – med raggning så klart! Och med rätt accessoarer kan du få dubbelt så många ragg. 

För dig som tycker att det är lite svårt att få ragg och känner att du själv jämt måste ta kontakten har jag ett tips som funkar:

Uppseendeväckande accessoarer!

”Hur tänker hon nu?” undrar du säkert…

Ja, jag menar ju inte att du ska sätta på dig en crazy cowboyhat med fjädrar á la norrmannen nedan (som jag träffade ute i somras)

Men…accessoarer gör det lättare för folk att komma fram till dig, och det funkar särskilt bra för att locka killar!

När jag var 18 hade jag en hattperiod och var superkär i olika typer av coola hattar – så jag bar dem oftast på krogen. Och jag fick alltid sjukt mycket ragg!

För det är lätt för en kille att i förbifarten bara puffa till min hatt och ge mig ett leende, eller stanna upp och säga:

”Snygg hatt du har”

Mycket lättare än att ge dig en komplimang för dina ögon. 

Det gäller samma saker med frisyrer. När jag har flätat håret och går ut på krogen får jag också alltid kommentarer, sist fick jag den här raggningsrepliken:

”Hey, pocahontas-girl vart är du på väg?”

Så prova att sätt på dig en hatt, fixa håret lite annorlunda eller varför inte en cool t-shirt med någon ball text på. Jag lovar att du kommer få fler ragg!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 30 − = 24

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.