Skitsnack var ämnet sist jag stod i studion och då lät det såhär:

Fortsättningen på klippet ovan var att min seriösa poäng, förutom att läraren har makten över elevernas betyg, är att lärare också har känslor. Och att väldigt få ungdomar tänker så i skolorna.

Jag vet att vi knappast tänkte så på min högstadietid, det var liksom ”vi” mot ”dem” och det kvittade hur ens lärare mådde – men när jag själv som 20-åring jobbade som spansklärare på ett högstadie ett år då såg jag många tårar trilla nerför mina kollegors (och mina!) kinder i lärarrummet. Så all respekt till lärare, tänk om alla skolbarn kunde agera så, respektfullt.

Självklart ska lärare respektera eleverna och behandla dem rätt också! Det är en tvåvägssituationen det där…

Imorrn pratar jag om det här:

Relationerna blev så mycket bättre när jag…

Jag tar upp några misstag och tillhörande viktiga självinsikter jag lärt mig under årens lopp i mina relationer. Så passa på dig att lära av dem så du slipper göra likadant 😉

Vi hörs på Vakna med The Voice i 105,9 – och ses på Kanal 5 – kl. 8.30 imorrn bitti!

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 6 + 3 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.