Nu klippte de i båda listorna och skar bort punkt 3 i första klippet (se den nedan) och även slutet på svartsjuke-diskussionen som mynnade ut i att jag och Björken började ”tjafsa” 🙂 eftersom han gav ett tips till lyssnarna och frågade mig ”eller hur?” och jag inte höll med, eftersom hans tips inte riktigt föll mig in i smak på hur man tacklar svartsjuka :). Det blev en ganska rolig diskussion kan jag säga!

3. Ta upp dina behov

Vad känner du att du saknar i relationen? vad skulle du må bra av att få mer av eller göra mer av? Vilka saker är viktigast för dig i en relation? Berätta sådana saker för din partner!

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] I går var det åter igen dags att ge NRJ och Kanal 5′s tittare massa praktiska tips. Och denna morgon hade jag valt svartsjuka som ämne, med tanke på tittarfrågan jag fick föregående vecka (se det klippet här). […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 7 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.