Lämnar min lägenhet och går mot tunnelbanan – ska på möte hos Egil. Inom loppet av 3 min händer det här:

1. Jag springer in i den amerikanska lille mannen som brukar gå runt och säga ”you are very beautiful” till folk på stan. Vi har setts ofta vi! Så denna gång känner vi igen varann så väl att jag stannar och pratar om skönhet kontra intelligens med honom ett par minuter. 🙂

Mycket intressant men märkligt gatusamtal.

Känsla: Glad!

20130504-145952.jpg

2. Två killar går bakom mig i rulltrappan
. Den ena säger:
– Asså känslor… Det måste vara det absolut värsta som finns?
Jag blir sjukt nyfiken och vill fortsätt lyssna på anledningen till denna pessimistiska tes. Men till min stora förtvivlan går de mot motsatt perrong.

Jag fick en stor lust att vända mig om och fråga:
– Hur kommer det sig att du känner så? Och sen ge mitt visitkort. Jag hejdade mig.

Känsla: Nyfiken men samtidigt sorgsen!

3. Jag står och slöhänger i väntan på att tbanan ska komma. Gäspar. Kollar mobilen. Och lyfter blicken. Vadan detta???? Ser min kompis Carolina som är ekonomijournalist på en poster!

20130504-145705.jpg

Snygging!! 🙂

Känsla: Stolt!

Facebook
Twitter
LinkedIn

3 comments. Leave new

Sofia Brattwall
2013-05-06 10:50

I know! Jag e så jävla inåkas av na 🙂

Sofia Brattwall
2013-05-06 10:51

Impad ska det stå

Såhär :känslor kan ju vara både och det kan få en fantastiskt ,galet bra men de kan förvirra en ,skapa ångest ,ta kål på en o även i värsta fall utveckla till fysiska negativa som positiva symptom .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 57 − 55 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.