Du vet lika väl som jag att den perfekta killen inte existerar. Så du får helt enkelt omprogrammera din hjärna och lära dig att tänka ur ett annat perspektiv i stället. För du är inte heller perfekt – och det är dags att du lär dig att se det!

Skriv därför en lista där du gör en kolumn med dina bra egenskaper och en med dina sämre.

Alla har vi dåliga egenskaper och det är just dessa som gör oss till OSS. Och detsamma gäller så klart för dig också!

När du lär dig att se att du också är långt ifrån perfekt kanske du äntligen kan försöka att börja tänka om. 

Att vara kräsen är en sak, men att bara leta efter the perfect one är en annan. Du kommer att få leta ihjäl dig! För han finns inte.
Och inte vill du väl vara singel resten av ditt liv, eller?

Och här har vi ett grymt citat om just detta:


 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 14 + = 22

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.