Jag har gjort det, ofta, inombords, högljutt – och säkert du med! Ja, dömt en kille jag träffat, innan jag tagit reda på sanningen. För visst har jag rätt? Har du liksom jag trampat i det klaveret?

Förr när jag hade en rejäl svacka och lyckades dejta idiot efter idot (både psychos och sexfreaks och you name it!) blev jag osäkrare som person. Jag kände att nästa kille jag träffar är säkert likadan och antog det oftast också. Jag var inte heller sen med att berätta det för honom:

”Ja, men du är säkert en player?! Och knappast sugen på nåt seriöst?!”

”Jag antar att jag inte är första tjejen du ligger med den här veckan?”

”Bry dig inte om att säga att du ska ringa, för det lär du inte göra i alla fall”

Allt det är saker som jag sagt till killar jag träffat. Tror du att de blev glada? Knappast!

Även om jag säkert haft rätt i många fall, så har jag gått miste om bra killar i de fall jag haft fel – och oskyldigt anklagat någon bra kille.

Dessa bra killar vill inte ha en sån tjej, och har därför inte heller återkommit och velat träffa mig igen. What a shame… for me – mest!

Här är en som råkat ut för samma sak:

Hmmm… not good! Och jag vet att den här killen inte är sån, som skrivit såhär på sin status.

Men hon har nog vanan inne att stöta in i just ”såna killar”.

Imorrn får ni några tips av mig för att undvika att hamna där, där såväl jag var som hon som sagt citatet ovan är.

So hang in there for now 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 7 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.