6 dagar kvar till jul – paniiik! Har du hunnit fixa alla klapparna än? För det har inte jag kan jag säga dig. Och de romantiska omtänksamma och kärleksfulla är oftast svåra att hitta. Men jag har bästa tipset till dig…

Upplevelser! Det är min ”årets julklapp”.

Hur kul är det att få materiella innehållslösa saker egentligen?Tänk efter noga nu… inte särskilt heller hur?

Saker man kan göra tillsammans är ju det som är roligast – och mysigast! Garanterat bästa presenten till din bästa vän, dejt eller pojkvän!

Förra året köpte jag en chokladprovning för två på sajten upplevelsepresent.se. till min mamma. Och det bästa var att jag slapp springa runt halva stan för att hitta den, den fanns ju på nätet! Sjukt smidigt.

Så i år handlar jag nästan bara på webben faktiskt 🙂

Upplevelsepresent har dessutom gett mig möjligheten att ge mina läsare RABATT på 10% på alla deras upplevelser nu innan jul.

ANGE KODEN: idatejoo

… när du handlar där så får du ett billigare pris! 🙂 Toppen ju.. Jag är så glad att de gav mig den chansen.

Här är mina bästa tips från deras sajt:

 

Budget

Stadsvandring i Stockholm. Välj tema ”Kärleksvandring” så får ni se stadens mest romantiska platser.


Mellan


Segwayutflykt. Det här ser så sjukt kul ut och passar den late perfekt, need to try this säger jag bara! 🙂

 

Spabehandlingar. Det finns massa olika att välja på och en sådan här mysig spadag tillsammans är ju superromantiskt!

 

Provningar. Lär er saker tillsammans – och njut under tiden! Välj mellan choklad-, lakrits-, te-, öl-, whiskey-, vin- eller champagneprovning. Varierar dock i pris beroende på vilket du föredrar.

 

Lyx

 

 

Pistolduell. Vill du ge bort något annorlunda med spänning är detta något du ska satsa på! Jag har alltid velat lära mig skjuta pistol, jag vet inte varför. Men kanske vill din dejt det med? 

 

Ballongflygning. Det sägs vara en otrolig upplevelse och när jag fick det i present för flera år sedan blev jag överlycklig. Synd bara att vi hann göra slut innan den blev av… haha.

 

Romantiska weekends. Även här är urvalet stort beroende på vart du vill åka och hur mycket du är villig att betala. Men så så så mysigt att komma bort från stan och bara få rå om varandra!

 

Superlyx

Om du har en obegränsad budget (läs: du är miljonär…minst!) så är det här något du ska satsa på:

Rymdresa. Hahaha, det är sant och det går faktiskt att boka en rymdresa! Upplevelsepresent.se har resor till rymden som du kan köpa. Sugen? Då får du kontakta dem direkt, eftersom presenter i denna prisklass inte outas på deras sida. 🙂 

Crazy va?

🙂

 

Hoppas du fått lite inspiration till att köpa mysiga upplevelsejulklappar nu! För det har jag 🙂

Och glöm inte: UTNYTTJA RABATTKODEN FÖR 10 % RABATT – skriv: idatejoo 

 

 

(Sista bilden: Jelaga på sxc.hu) 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 42 − = 32

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.