Och kärleksfrågorna fortsätter! Att vända sig till sina partiska vänner är inte alla som vill – och inte heller bli så ”drastiska” och fråga en psykolog om sina kärleksdilemman. Då funkar det ypperligt att be om råd från ett mellanting, mig!

Har du också en fråga som läsarna nedan? Mejla mig på:

idatejoo@gmail.com

Här är veckans fem läsarfrågor.
För att se hela breven och mina svar, kolla här!

1. Han vill ses och har ännu inte försökt ha sex med mig – är han intresserad på riktigt?

2. Min kille litar inte på mig – hur ska jag göra för att ändra det?

3. Är vi tillsammans nu – eller inte?

4. Jag SMS-flörtar med en kille i min klass – men vi pratar aldrig i skolan. Hur vet jag om han är intresserad på riktigt?

5. Han säger att han är singel för att han är för upptagen för att hinna med en flickvän – ska jag ta det som en diss?

(Foto: sxc.hu)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 5 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.