Hittade denna – and I just love it! 😉

20140506-094603.jpg

Exakt såhär vill jag ha det, oftast! 🙂 När man mår piss, har en dålig dag eller varit med om nåt irriterande brukar en problemlösande person bara göra saker värre.

”Men kom igen, det är ju sol ute!!”

”Livet blir inte bättre av att sura..”

”Om du skulle ta och göra såhär/säga såhär/testa detta istället så kanske allt skulle bli bättre?”

NEJ låt mig bara va! Och håll med mig, snälla?!….

Problemlösningar är kanon – men bara när man själv bett om råd/hjälp! Så till alla er där ute som vill göra en insats för era partners (framför allt tjejers kanske?) när livet suger. Håll bara med, snälla, och ge oss en kram! 🙂

<3

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 6 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.