Den där rubriken var inte menad som skryt – tvärtom – en ödmjuk stolthet! Jag är så oerhört glad över att jag fick en inbjudan dit, och det tack vare Olof Röhlander som är en av Sveriges bästa talare och mentala tränare.

Det som är lite jobbigt (men ändå kul!) är att det är middag och fest, som vankas på Waterfront alldeles strax, med 100 personer varav jag känner…

…ingen!

Det här gör väl vilken människa som helst nervös men eftersom jag vet att jag är expert på social kompetens så ser jag ändå fram emot kvällen trots lite nerver.

Nerverna visar sig genom att jag har, tjejig som jag är, bytt kläder 5 ggr!! 🙂

Dessa val bojkottade jag:

20121207-175213.jpg

Det blev ingen av dem – valet föll i stället på detta:

20121207-175247.jpg

Svart strikt klänning med vit kavaj och ett stort halsband!

För vet du, den mänskliga hjärnan gör att så fort vi blir nervösa börjar vi kompensera. Det är därför vi försöker kontrollera mycket av det som ändå går att kontrollera, så som det ”perfekta” klädvalet eller ”perfekta” sminket.

But I GOT news for you – det finns inget perfekt smink eller perfekt klädval! Det du är nervös för kommer inte bli mindre nervöst bara för att du kontrollerar varenda detalj in i det minsta innan det är Game set match!

Så att jag glömde örhängen, tvingades välja skor på 1sek pga stress och att jag glömde x antal till saker gör liksom inget, jag kommer få en toppenkväll ändå!!!

Nu kör vi – Lets mingle! 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] träffade den här härliga mannen på Talarfesten jag var på i december (läs mer om det här! Och även här!). Och veckan efter skickade han mig sin fina […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 52 − 51 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.