Kvällen i går på Talarnas julfest blev jättelyckad. Jag träffade massa härliga föreläsare och förutom att mingla och skapa nya kontakter lärde jag mig massor av talarknep för framtiden.

20121208-130824.jpg

Jag hade däremot så kul att jag totalt glömde att ta bilder 🙂 Den enda gången jag kom ihåg att ta upp mobilen var när en av arrangörerna, Sveriges bästa minnesexpert Mattias Ribbing, skulle visa sin fenomenala konst i att minnas en hel kortlek baklänges!!

20121208-130430.jpg

Han fick hjälp av retorikproffset Elaine Eksvärd som visade oss i publiken alla kort. Han satte vartenda ett – helt galet! Han är grym den där Mattias 🙂

Jag fick massa värdefulla kontakter som jag redan idag mejlat med – och jag tror att jag faktiskt även fann minst en vän för livet. Det får framtiden utvisa 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 1 + 8 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.