Är du en av dem som följt mig från starten så har du koll på att jag först låg på sajten idatejoo.se, för att sedan börja jobba för Cosmopolitan.se, där jag stannade i lite mer än 1,5 år. Jag kommer fortfarande att skriva för tidningen men beslöt mig för att lägga bloggen här!

För nu satsar jag 100 % på relationer – både privat och i jobbet! Och verksamheten har redan börjat snurra igång med flera coachklienter.

Så om du inte varit inne på den här sajten innan, kika runt lite (kolla startsidan här) och spana in vilka tjänster jag har att erbjuda! Den är långt ifrån färdigbyggd så du kommer märka förändringar med tidens gång, men den duger, precis som den är så länge! 🙂

Vid exporten av bloggen till denna sajt kom tyvärr inga bilder med, så alla gamla inlägg får bli bildfria hur oturligt det än må vara (förutom de senaste som jag fixar till för hand!).

Behöver du hjälp med alltifrån enklare singeltips till mer komplicerade relationsdilemman tveka inte att mejla mig på info(a)relationsproffset.se, eller via kontaktformuläret under fliken Kontakt.

Och du….

… glöm aldrig det!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 73 − 63 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.