Jag fick det här skickat till mig på mejlen av en läsare som hade sett detta inlägg på en killes Facebook-wall. Det osar ”sticka-huvudet-i-sanden”-beteende lång väg och jag anar en hel del kommunikationsproblem dem emellan.

Nu vet jag visserligen inte bakgrunden till detta inlägg Men det känns lite hemskt, i vilket fall. Två själar som inte kan kommunicera.

Dock hade jag kanske inte postat nåt sånt här på hans wall, utan snarare i ett mejl. Men desperation får en att göra galna saker I guess.

Hade jag vart hon hade jag slängt ut hans skit och åkt och köpt mig nya Ikea-kassar. Jag hade inte ödslat en enda mer minut på en person som visar mig noll respekt. Men vem vet vad hon har gjort innan? Alla storys har två sidor, det får man aldrig glömma.

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] desperation. Som den här tjejen, som skickade en utskällning på en killes Facebook-wall. Kolla här! Rate this: Like this:GillaBli först att gilla denna post. från → Destruktiva […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 28 − = 27

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.