Slentrianen har er i sina klor. Ni pussas kanske lite i soffan. Har sex då och då. Men inga överraskningar ås långt ögat når. Dags att finputsa på romantiken!

Är du också en sån tjej som inte direkt jagar sexiga underkläder var och varannan dag? Eller är du killen som önskar att din flickvän vågade glida omkring i nåt liiiite mer utmanade hemma på kvällen?

Då ska du satsa på nåt sånt här enkelt och romantiskt med en sexig touch:

Jag köpte nämligen den här underbara kreationen i spets härom veckan. And I love it! Och det gör min kille D också kan jag säga. Jag personligen är helt kär i spetsmönster.

Är du ingen sån tjej som gillar spetsunderkläder ska du självklart inte köpa det bara för nån annans skull, du måste vara bekväm med det du har på dig. Men du kanske älskar rosa bomullslinnen eller trosor med rosetter – eller nåt mer rockigt? Satsa på det som är Din stil!

Om du känner dig snygg, vacker, romantisk och sexig så kommer du att utstråla det. Och självsäkerheten och utstrålningen är det absolut sexigaste hos en person, enligt mig i alla fall 🙂

En sak till, det behöver inte kosta skjortan för ett snyggt underklädesplagg i spets. Min kreation här ovan köpte jag faktiskt till ett väldigt bra pris på Gina Tricot, så det så!

Och för dig som handlar underkläder för jämnan, och som suckar över detta ”trista” inlägg säger jag bara: Härligt att du har sånt underklädesintresse, keep having it! Shoppa vidare och lycka till! 🙂

Som kille:

Köp något sånt här sexigt, vackert eller sött underklädesplagg till din flickvän! Och ansträng dig för att försöka hitta just hennes stil, något som hon själv skulle köpa! Så kan jag garantera dig att hon kommer bli överförtjust!

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] blir slentrianaktig och allt bara går på repeat – utan spänning och överraskningar! Här är en enkel, billig och snabb grej som lätt kan liva upp er vardagskväll redan i dag. Rate this: […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 6 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.