Eftersom Vakna med The Voice bara sändes i radio denna vecka är det svårt att lyssna på morgonen sändning i repris – vilket en del har frågat efter. 🙂

Så därför tänkte jag i stället dra listan här i text för er som är nyfikna!

Kolla om ditt ragg är sugen på att inleda någon seriös relation genom att exempelvis se dennes reaktion och respons på dessa 4 punkter.

4. Anordna en gemensam kräftskiva
Fråga om han/hon är sugen på att dra ihop några vänner från varsitt håll och ha en härlig kräftskiva med gott tugg och schysst surr 😉 Det behöver inte vara en fest med stora proportioner, bjud bara in era närmsta om det känns bäst för er!


Hey you, do you wanna have a partyyyyy with me?

3. Hinta om en kärleksweekend i höst
Du behöver inte säga:
– Åhhhh vad mysigt du och jag ska ha i höst, nu åker vi bort på spa-weekend till Norge 4 dagar.
Säg i stället lite finkänsligt:
– Det hade varit mys att förlänga sommaren genom att ha nåt härligt inplanerat en helg i höst, en spa-dag eller nåt annat mys, eller vad säger du?

2. Bjud in honom/henne till en aktivitet med någon från din familj
Föreslå att du och din dejt tar en promenad, en drink nånstans eller kanske en boulekväll – och föreslå i förbifarten att du tänkt bjuda in nåt syskon till dig, nån förälder, eller om du är modig hela familjen. Spana in hans/hennes reaktion!

1. Fråga rätt ut
– Du, jag tycker vi har haft en skitskön sommar tillsammans – hur ser du på vår framtid?

Eller kort och gott:
Är vi mer än bara en flamma för varandra nu – ett par kanske till och med?

(Foto: sxc.hu)

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 63 = 73

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.