Vem ni ses hos när det är dags för hemma-dejting kan kanske vara avgörande. I alla fall om man ska lita på min egen statistik.

Jag kom på en ganska udda sak i morse. Varje gång jag dejtat någon kille som sedan visade sig vara oseriös, idiotisk eller bara allmänt ointresserad när det kom till kritan har vi alltid setts hemma hos honom om vi skulle göra något inomhus – och aldrig hemma hos mig.


Såhär ser mitt sovrum ut, varför vill idioterna inte se det tro?

Och vid de tillfällen då jag dejtat bra, stabila och schyssta killar har vi antingen varit mest hemma hos mig eller hos båda två. I vilket fall har vi i alla fall båda sett hur vi bor. Ens hem säger ju en hel del om ens person.

Varför har det varit genomgående så egentligen? Lite konstigt, inte sant?

Lite som att idiotkillarna redan i stadie 1 på något sätt visar sin nonchalans genom att aldrig ens orka ta sig hem till mig, utan vill att jag ska åka dit så att de slipper anstränga sig. Och bristen på nyfikenhet hur jag bor säger ju en hel del om dem också.

En liten tanke bara… som jag ville plantera i ditt huvud, för dig som är singel. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 3

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.