Med anledning till den höga skilsmässostatistiken i Sverige, och framför allt såhär efter juletider, ville Titti och Roger få lite tips på hur de kunde klara sig ur de vanligast relationsproblemen. Så vi iscensatte ett äktenskap dem emellan och de fick spela teater för att illustrera några av de mest klassiska vanliga relationsproblemen. I konflikterna får de vägledning av mig.

Scen 1: Titti är oerhört upprörd över att hon och Roger gör alldeles för lite tillsammans, vilket inte bekymrar honom det minsta, han är snarare disträ och känner sig kvävd.

Scen 2: Roger är förbannad på Titti eftersom han alltid får sköta hushållssysslorna och hon struntar i dem totalt. Hon menar att det är hon som drar in pengarna i denna familj så han borde sluta klaga.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 29 = 32

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.