I och med mitt jobb som relationsproffs lägger jag också märke till små detaljer som ingen annan bryr sig om. Och att öppna ögonen är ett enkelt men hett tips som jag tycker att du ska ta till dig.

Till exempel hade jag och D picnic i Rålis-parken häromkvällen när vädret fortfarande tillät det. Och på vägen till bilen ser jag något som blingar till i gräset.

Röda konfettihjärtan! 🙂

Och när jag besökte D's syster och hennes familj förra helgen ville den äldsta tjejen att jag skulle kolla i hennes Justin Bieber-bok. Jag slog upp den på måfå och hamnade just på sidan där han beskriver sin första dejt – slump eller ett sign?
 

Det roliga är att om Du öppnar Dina ögon, lovar jag att du kommer se samma små tecken överallt som jag gör. Tränar du dig på små detaljer (som att se hjärtformade saker etc) kommer du också lägga märke till de stora betydelsefulla tecknen mycket lättare också…

… som när killen på andra sidan baren ler lite extra åt dig, eller killgänget i parken spanar in er och har uttryck som ”kom och prata med oss, snälla!” skrivet i pannan på dem. Det är Då du ska ta chansen!

Så ut och träna på att öppna ögonen nu! Du kommer lättare att hitta din drömprins – för med stängda ögon lär du behöva leta i en hel evighet…

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 91 − = 83

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.