Nu har vi släppt en ny version av min dejting- och relationsapp I date Joo. Med den kan du se vilka listor som du redan har läst – och vilka du ännu missat – samt hur många nya blogginlägg det finns att läsa som du inte hunnit se än.

Helt gratis givetvis!

Så ladda ner ny version i App Store och godkänn pushnotiser (vi kommer inte skicka jobbiga påminnelser eller ljud eller annat!)

Inom 1 månad kommer vi förhoppningsvis släppa ännu en ny version – då med en helt ny feature – världen bästa grej har vi skapat och du som är singel kommer ÄLSKA den, promise! Men börja med att uppdatera den du redan har… resten påminner jag dig om! 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 2

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.