Julklappsakuten fortsätter och i dag är det dags för tre nya julklappstips. Något som faller dig i smaken tro?

År 2014 års julklappsakut består av 30 tips på julklappar till din dejt/partner
För att se alla julklappstips klicka här > >

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Vilka bra tips. 🙂

Har du något bra tips på hur man övervinner långvarig mobbning, förnedrande ryktesspridning? Hur man ska kunna lära sig att tycka om sig själv och inte fara så illa utav hur andra behandlar en? Hur man ska våga släppa in nya människor i sitt liv då man blivit sviken så många gånger av personer man trott varit ens vänner samt hur man vågar lita på killar igen då man råkat ut för flera riktigt sviniga killar och tyvärr varit ihop med killar som först verkat så gulliga och snälla och sen varit otrogna, oärliga, misshandlat en psykiskt och fysiskt. Allt jag varit med och även jobbiga saker i familjen gör att jag verkligen nedvärderar mig själv samtidigt som jag har otroligt höga krav på mig själv..

Allt jag varit med om ska det stå..

Tack för en superbra och peppande blogg..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 4 = 6

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.