Just de orden har jag inte bara hört en gång utan hundratals gånger de senaste 1,5 åren. Ja, i princip sedan jag startade den här bloggen. Så vad syftar dessa personer på då?

Jo… de inbillar sig att bara för att jag driver en dejtingblogg (i andras mun kallad ”singelblogg” vilket faktiskt inte stämmer då jag inte enbart bloggar om singelliv och bloggen heter Do's & Don'ts om Dejting och RELATIONER) så kan jag:

1. Aldrig hitta en kille som är villig att dejta eller bli ihop med mig eftersom de alla är så rädda för att bli uthängda på bloggen.

2. Om jag skulle mot all förmodan hitta någon så skulle det vara slutet för bloggen och jag skulle vara tvungen att antingen ljuga om att jag är singel eller hitta på en ny blogg.

Och vad har jag sagt till alla dessa pessimister?

FUCK YOU!
 

För här är sanningen:

1. Bloggen gav mig faktiskt bara fler dejter (och bättre killar). För vem vill dejta en fegis? En kille som inte vågar dejta mig för att jag kanske skriver om honom? En äkta man säger väl i så fall till att ”det vore gulligt om du inte skrev om mig”. Absolut, då gör jag inte det!

2. Jag är galet kär i  min D, och ser det ut som att den här bloggen har dött? Eller är jag en lögnare? Nä, knappast va 🙂

Min poäng med det här är att ingen styr ditt liv utom du själv!

Jag har också lyssnat på vad folk tycker och tänker och tagit till mig idiotråd i många år, men har slutat med det och börjat bli mer EGO. För vet du vad?… Ego leder till egen lycka!

Så säg aldrig till din vän ”det är svårt för dig att hitta någon, du är för snygg, eller för framgångsrik, eller för komplicerad, eller för kräsen”. Och lyssna inte på när folk säger så till dig!

Tänk i stället såhär:

JAG KOMMER ATT HITTA NÅGON. Varför? Jo.. för att JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA TJEJ och JÄKLIGT SÖT helt enkelt! Fuck all the people som säger någonting annat.

Så köp dig en sån här mössa och egoboosta dig själv 🙂

Do it… do it now!!

 

(Foto 1: Jhonnyt på sxc.hu)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.