I veckan var jag åter igen tillbaka i NRJ-studion med nya Vakna-gänget Titti, Ola och Roger som hade ringt in mig för lite snabba relationsråd. Och självklart försökte jag reda ut dilemmat, tillsammans med dem, som denna gång handlade om en jobbig vänskaplig situation.

Lyssna och kika här nedan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

4 comments. Leave new

Sen när slutade Martin björk, jacob och izza på vakna med NRJ? Är jag helt efter eller vilka är dessa människor?

relationsproffset
2014-04-07 06:50

De slutade i december 2013 tyvärr och byttes ut av Titti, Ola och Roger som tidigare jobbade för RIX f.m. 🙂

Hej!
Kommer appen komma till android?

relationsproffset
2014-04-07 06:50

Halloj,
Tyvärr har vi inga planer för det än 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.