För 3 veckor sedan var jag nere på möte och plåtning hos mitt kära förlag i Malmö. Äntligen har alla pressbilder redigerats färdigt och landat hos mig för urval. Vilka är mina favoriter? är frågan jag nu fått.

enbokblirtill_del3

Detta är bilder som ska användas i media, vid intervjuer m.m., men även till boken beroende på hur vi formger omslaget, vilket är nästa steg. Eller vi och vi 🙂 … de formger, jag tycker till! Det är skönt att jobba med proffs och slippa göra så mycket själv, vilket jag är van vid i de flesta projekt som egenföretagare.

Det är alltid pirrigt när det går ett steg framåt i processen. Det blir verkligare och verkligare för varje dag.

Dessa bilder valde jag:

3pressbilder_bloggen

Foto: Anders Roos

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha − 1 = 1

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.